Mijn missie

"Een vitaler en gezonder leven voor mensen met een verstandelijke beperking”


Mijn motivatie

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. Mijn werk daagt me met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken. 

Waar ik gelukkig van word? Wanneer mensen vol passie en overgave op hun eigen manier en  hun eigen niveau sport beleven en hierbij hun grenzen verleggen en groeien. Sport doet zo veel moois met mensen. Als ik daar deel vanuit mag maken ben ik een gelukkig mens. Plezier in bewegen staat bij Fit door mij dan ook voorop... 

Wanneer ik dan ook nog een bijdrage mag leveren aan gezonde(re) leefstijlkeuzes is het plaatje kompleet! Gezonde(re) en vitale(re) cliënten is waar ik het allemaal voor doe. 


Ik ben inmiddels een kleine expert op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Daarom kom ik graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te gaan maken. 
Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/